Catarina Nepomuceno Franco Fernandes, Tandarts

 

In 2007 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Universiteit van Lissabon. Oorspronkelijk kom ik van het Portugese eiland Madeira.

 

Daar heb ik 5 jaar werkervaring opgebouwd na mijn studie. Tijdens die 5 jaar heb ik verschillende post-graduate studies gevolgd op het gebied van orthodontie, kindertandheelkunde, endodontie en lachgas sedatie waardoor ik veel gereisd heb. 

 

In 2013 ben ik gerekruteerd om in Nederland te komen werken als tandarts. Door mijn affiniteit met kinderen en angst-patienten ben ik gaan werken als kindertandarts en angst-tandarts in Rotterdam.

 

In 2015 kwam daar een nieuwe uitdaging bij om als tandarts aan de slag te gaan bij een praktijk waar ik kwetsbare ouderen behandel. Omdat de benadering veel overeenkomsten heeft met het behandelen van kinderen en angstige volwassenen heb ik hierin een nieuwe passie gevonden. Omdat ik me prettiger voel in een kleine intieme setting en de holistische benadering erg belangrijk vind ben ik bij Te Gekke Bekkies volledig op mijn plek en is de cirkel rond.

 

Ik ben Big geregistreed, ben lid van de Associatie Nederlandse Tandartsen het ANT en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandartsen het KRT.