Johnny Joker maakt het leuk!

Johnny's poetssalon

Welkom bij Johnny's Poetssalon!

Bij Johnny’s Poetssalon werkt de mondhygiënist samen met jou om jouw tanden mooi en sterk te houden. De vrolijke aap Johnny Joker helpt daarbij. Je komt ‘m in de Poetssalon op allerlei plekken tegen. Soms ook als verrassing!

Johnny’s Tandenmeter

Samen met de mondhygiënist vul je Johnny’s Tandenmeter in op de tablet! Want Johnny heeft allemaal leuke vragen voor je bedacht. Bijvoorbeeld over wat je eet en of je tanden poetst.
De mondhygiënist vult in hoe sterk en schoon je tanden zijn. Als je klaar bent, zie je precies welke dingen jij goed kunt. Ook krijg je misschien tips om dingen te verbeteren. De mondhygiënist weet nu ook wanneer zij weer een afspraak met je wil maken. Heb je weinig hulp nodig bij het schoon en sterk houden van je tanden? Dan hoef je niet zo snel terug te komen. Heb je meer hulp nodig, dan kom je wat eerder terug.

Weg met gaatjes!

Johnny’s Tandenmeter zegt niet zomaar iets. In Johnny’s Poetssalon werken we namelijk volgens een wetenschappelijk onderzochte methode: NOCTP (Non-Operative Caries Treatment and Prevention). Dit is een ingewikkelde naam voor het behandelen en voorkomen van gaatjes zónder te boren. Kinderen die op deze manier behandeld worden, hebben gemiddeld 70% minder gaatjes! Dat wil jij toch ook??

 

Tot snel in Johnny's poetssalon!